Kunstzinnig Dynamisch Coach

Kunstzinnig Dynamisch Coach

Ik heb in 2014 een HBO opleiding voor coach afgerond. Vervolgens heb ik een opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach (KDC)  voor volwassenen gevolgd bij de Kleine Tiki te Breda. Deze opleiding heb ik in juni 2017 afgerond. Inmiddels heb ik mijn coachvaardigheden in de praktijk gebracht in diverse individuele- en groepscoachtrajecten. 

Informatie over individueel KDC coachtraject op maat:

Het coachtraject bestaat uit gesprekken en creatieve werkvormen (schilderen, boetseren en werken met verschillende materialen) en is gebaseerd op het “in beweging komen” op een kunstzinnige dynamische manier die past bij jou.

Doel van coachen:

Coachen is een ontdekkingsreis naar jezelf! Het antwoord van de coachvraag die je hebt zit verborgen in jezelf. Ik kan jou als coach hierbij op een kunstzinnige en dynamische manier ondersteunen.

Wat heb ik te bieden:

In vertrouwen jou een luisterend oor bieden en je ondersteunen bij het zoeken van de oplossing van je vraag of het probleem waar je tegen aan loopt. Hierbij maak ik gebruik van creatieve handvatten die buiten gebaande paden gaan. Het zijn experimentele trajecten waarbij de uitkomst verrassend kan zijn. Deze trajecten geven inzicht in jezelf en je eigen oplossingsvaardigheden. Het doel is een reis waarbij je van te voren niet weet wat je einddoel zal zijn maar deze reis geeft je inzicht in jezelf zodat je zelf de oplossing van jouw vraag/probleem kan vinden.

Voorafgaand aan het coachtraject is een intakegesprek. Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden. Tijdens het intakegesprek kunnen jouw wensen besproken worden. Na afloop van het intakegesprek zal er een voorstel komen voor het coachtraject en de kosten hiervan.

Ben je geïnteresseerd in een groepsactiviteit of een individueel coachtraject stuur dan even een mailtje of neem telefonisch contact op.